Laserterapi​

​Massør Pia Bergstedt tilbyder laserterapi i Brenderup. Laseren tilfører energi til cellerne, så skader kan blive afhjulpet langt hurtigere end normalt. Laserterapi gør ikke ondt, men du vil mærke en varme. Laseren kører med intervaller på ti sekunder ad gangen.

Hurtigere heling eller behandling for spændte muskler

Du kan for eksempel få laserterapi efter en operation, og hvis du har fået et ar. Laserterapien øger helingsprocessen, således du hurtigere kommer ovenpå, og så arret bliver pænere.

Du kan også få laserterapi, hvis du har meget spændte muskler. Dette løsner dine muskler op, og gør dig klar til en efterfølgende massagebehandling, som jeg også tilbyder.

Laserterapi for hælspore eller forkølelsessår

Du kan gå i laserterapi, hvis du har fået hælspore. Hælspore kan opstå ved længere tids forkert belastning af de store seneflader under fodsålen. Normalt vil hælspore medføre smerter i hælen. Men laserbehandling af hælspore er en rigtig god løsning. Det er ikke unormalt, at for eksempel en løber får afhjulpet sine hælsporer med laserterapi, således han eller hun atter kan løbe. Det kræver et par behandlinger, men behandlingerne medfører normalt stor succes og gode resultater.

Desuden er det muligt at behandle forkølelsessår med laserterapi. Det får ligeledes forkølelsessåret til at hele hurtigere, men du kan også standse processen, før forkølelsessåret går i udbrud. Det er også muligt at benytte laserterapi til at forebygge forkølelsessår.

Det er individuelt og forskelligt fra skade til skade, hvor mange behandlinger du har behov for. Og nogle kan nøjes med laserterapi, mens andre bør få både laserterapi og massagebehandling.

Ring eller skriv til Pia Bergstedt for at få en tid til laserterapi. Du kan ringe på telefon 28 74 55 73, eller skrive til info@bergstedtmassage.dk.

Massageklinik beliggende i afslappende omgivelser i Brenderup.

Hvem er jeg?

Mit navn er Pia Bergstedt og jeg blev udannet massør i 2010. Siden jeg blev uddannet har jeg haft egen klinik i Brenderup. I 2016 åbnede jeg klink i Børkop, hvor mine mange glade kunder får behandling.

Bliv ringet op​

Udfyld nedenstående og jeg ringer dig op, så snart jeg er ledig.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Børkop

Hjulgyden 10
​7080 Børkop

Brenderup Hus

Middelfartvej 217

5464 Brenderup

Tlf.: 28 74 55 73

E-mail: info@bergstedtmassage.dk

Massør Pia Bergstedt

CVR: 32977413

Børkop​

Brenderup