NADA i hverdagen​

NADA kan bruges af alle. Det kræver ikke en diagnose. Metoden drejer sig om at skabe balance fysisk såvel som psykisk. Kernen i NADA er at finde ro og blive bedre til lytte til sig selv.

NADA er hjælp til selvhjælp.

De første behandlinger er meget stresslindrende her og nu. Senere er fokus mere på indre ro og fordybelse, så den enkelte kan finde nye strategier for sit liv. Mange borgere beskriver, at nålene giver dem ro og styrke til at kunne være i deres krop. På den måde har NADA flere lighedspunkter med bl.a. meditation, mindfulness, kognitive metoder m.fl.

NADA har den fordel, at metoden er særlig god inden de andre tages i anvendelse. Den stiller ikke krav til borgeren og er enkel at udføre.

Michael Smith: “NADA er en stille samtale med sig selv og på samme tid som en god nats søvn”.

Mange begynder derfor at bruge NADA i en lang række forskellige sammenhænge. Eksempelvis til familiemedlemmer, venner, bofællesskaber, socialt arbejde, forebyggelse af stress, egenterapi og personlig udvikling.​

Massageklinik beliggende i afslappende omgivelser i Brenderup.

Hvem er jeg?

Mit navn er Pia Bergstedt og jeg blev udannet massør i 2010. Siden jeg blev uddannet har jeg haft egen klinik i Brenderup. I 2016 åbnede jeg klink i Børkop, hvor mine mange glade kunder får behandling.

Bliv ringet op​

Udfyld nedenstående og jeg ringer dig op, så snart jeg er ledig.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Børkop

Hjulgyden 10
​7080 Børkop

Brenderup Hus

Middelfartvej 217

5464 Brenderup

Tlf.: 28 74 55 73

E-mail: info@bergstedtmassage.dk

Massør Pia Bergstedt

CVR: 32977413

Børkop​

Brenderup